- 2 tonfiskbiffar à 150-200 g
- 250-300 g pasta
- 1 citron
- böngroddar
- vårlök
- broccoli
- champinjon
- 300-400 g grönsaker, bland det du själv gillar ;)
Tonfiskbiffar på grill
Koka lite vatten, tillsätt pasta och eventuellt en buljongtärning, då det ger godare smak.
När pastan är färdig, häll ut vattnet och sätt på locket för att hålla den varm.
Stek grönsakerna i en upphettad kastrull med lite olja i, tills de blivit mjuka. Rör om ofta, eftersom de inte skall stekas bruna. När grönsakerna nästan är klara, lägg till böngroddar, eftersom de är avsedda att stekas ganska lite.
Placera biffarna på en grill och grilla i 2-3 minuter på varje sida.
Kom ihåg att smörja grillen noggrant med olja innan tonfiskbullarna läggs på, så de inte fastnar.
Tonfiskbullar smakar fantastiskt och jag tror att de flesta gillar dem och även om de inte är så förtjusta i fisk, smakar de faktiskt lite mer som en riktigt god biff än fisk.
När tonfiskbullarna är klara, serveras dem med grönsaker, pasta och en citronskiva.