- 1/2 squash
- 1 1/2 morot
- 1 selleri
- 1 palsternacka
- 6 timjankvistar
- 2 kycklingbröst
- Tillbehör: Nudlar
Stekt kyckling med grönsaker och timjankvistar.
Börja med att hälla olja i en varm stekpanna och strimla kycklingen tunt. Ha de grönsaker du ska använda framme innan du lägger kycklingen i pannan, då de behöver nästan lika mycket tid. Skär grönsakerna i tunna skivor. Timjankvistarna tillsättes samtidigt som grönsakerna. Bryn kycklingen i ca 2 min. Därefter tillsätts grönsakerna som skall stekas tills de blir mjuka men samtidigt vara lite knapriga. Krydda med salt och peppar.
Koka upp lite vatten. När det kokat lägg i nudlarna, de behöver bara 3-5 minuter, beroende på vilka du använder. Smaka av innan du häller ut vattnet. Du kan välja att blanda ihop nudlarna med kycklingen och grönsakerna. Ingredienserna fördelas då lättare och nudlarna suger upp lite av den goda smaken, som eventuellt kunde ligga på pannan.
Detta är en enkel rätt som är lätt för magen.