12 Portioner
~ 55 minuter
- 3 bananer
- 100 g hela mandlar
- 150 g dadlar (kärnfria)
- 1 1/2 tsk kanel
- 2 vaniljstång
- 6 ägg
- 160 g kokosmjöl
Opskrift:
Glutenfri muffins
De är väldigt lätta att göra och smakar riktigt gott. Nästan för goda för att vara nyttiga och helt sockerfria. De är väldigt enkel – Ta banan, dadlar (kärnfria), kanel, mandlar, ägg samt innehållet från 2 st vaniljstänger. Lägg allt i en matberedare och mixa det till en slät smet, men se till att det fortfarande är lite knöligt.
Häll allt i en skål och tillsätt kokosmjöl – Rör om lätt. Häll smeten därefter i muffinsformer och grädda den i 160 grader i 35-30 min. Låt svalna och ät – Utan dåligt samvete. De är ju nyttiga 🙂