12 Portioner ~ 55 minuter
  • 3 bananer
  • 100 g hela mandlar
  • 150 g dadlar (kärnfria)
  • 1 1/2 tsk kanel
  • 2 vaniljstång
  • 6 ägg
  • 160 g kokosmjöl
Opskrift:

Glutenfri muffins

De är väldigt lätta att göra och smakar riktigt gott. Nästan för goda för att vara nyttiga och helt sockerfria. De är väldigt enkel – Ta banan, dadlar (kärnfria), kanel, mandlar, ägg samt innehållet från 2 st vaniljstänger. Lägg allt i en matberedare och mixa det till en slät smet, men se till att det fortfarande är lite knöligt.

Degen till glutenfri kaka

Degen till glutenfri kaka

Häll allt i en skål och tillsätt kokosmjöl – Rör om lätt. Häll smeten därefter i muffinsformer och grädda den i 160 grader i 35-30 min.  Låt svalna och ät – Utan dåligt samvete. De är ju nyttiga 🙂

Nyttiga muffins

Nyttiga muffins

Klar för servering

Klar för servering

 

Print Friendly